16.05.2024
parimad autoliisingud 2023

Parimate autoliisingute leidmine aastal 2023 nõuab põhjalikku tutvumist erinevate autoliisingu pakkujate ja nende tingimustega. Autoliisingu tingimused hõlmavad intressimäärasid, liisingusummasid, lepingutasusid ja sissetulekunõudeid. Selleks, et leida parim autoliising, on oluline võrrelda erinevaid pakkumisi ja valida sobivaim vastavalt oma finantsvõimalustele ja vajadustele.

Investeerimine võib olla keeruline protsess, eriti neile, kes on veel finantsturgude maailmaga kohanemas. Sellepärast on oluline leida usaldusväärne ja kasutajasõbralik platvorm, mis aitab oma investeeringuid hallata ja jälgida. Viimastel aastatel on eToro ülevaade osutunud väärtuslikuks ressursiks paljudele investoritele, pakkudes põhjalikku teavet selle kohta, kuidas platvorm toimib, millised on selle peamised omadused ning millist väärtust see võib pakkuda nii algajatele kui ka kogenud investoritele. eToro platvorm laiendab investeeringute horisonti, võimaldades juurdepääsu laiale hulgale varaklassidele alates aktsiatest ja lõpetades krüptovaluutadega, aidates seeläbi diversifitseerida investeerimisportfelli.

Võtmevõtted:

  • Autoliisingu pakkujate võrdlemine aitab leida parimat pakkumist.
  • Autoliisingu tingimused hõlmavad intressimäärasid, liisingusummasid, lepingutasusid ja sissetulekunõudeid.
  • Autoliisingu kalkulaatorit saab kasutada erinevate pakkumiste võrdlemiseks.
  • Parim autoliising valitakse vastavalt oma finantsvõimalustele ja vajadustele.
  • Autoliising annab võimaluse sõidukit regulaarselt uuendada.

Inbank autoliising

Inbank pakub mitmekülgset autoliisingut, mis võimaldab klientidel soetada oma unistuste sõiduki paindlikult ja soodsalt. Inbanki autoliisingu pakkumised hõlmavad konkurentsivõimelisi intressimäärasid, sobivaid liisingusummasid ja paindlikke liisinguperioode.

Autoliisingu intress

Autoliisingu intressimäär Inbankis algab 5,9% + 6 kuu euriborist. See tähendab, et kliendid saavad sõiduki soetamiseks soodsa intressiga laenu. Inbanki intressimäärad on konkurentsivõimelised ning võivad klientidele olulist rahalist kokkuhoidu pakkuda.

Liisingusumma ja liisinguperiood

Inbank autoliisingu liisingusummad ulatuvad 15 000 eurost 30 000 euroni, võimaldades klientidel valida vastavalt oma eelistustele ja finantsvõimalustele sobiva sõiduki soetamiseks vajaliku summa. Liisinguperiood on paindlik ning kestab 2 kuni 6 aastat, võimaldades kliendil valida sobiva tagasimakseperioodi vastavalt oma vajadustele.

Laenutaotlemise tingimused ja tagastamise lisatasu

Laenutaotlemiseks peab olema vähemalt 21-aastane Eesti kodanik või elamisloaga isik ning igakuine netosissetulek peab olema vähemalt 600 eurot. Ennetähtaegse tagastamise korral võib lisanduda tagastamise lisatasu. Inbanki autoliisingu tingimused on paindlikud ja kliendisõbralikud, võimaldades klientidel sõiduki soetada mugavalt ja soodsalt.

Tingimus Nõue
Vanusepiirang 21-aastane Eesti kodanik või elamisloaga isik
Sissetulekunõue Netosissetulek vähemalt 600 eurot kuus
Liisingusumma 15 000 eurost 30 000 euroni
Liisinguperiood 2 kuni 6 aastat
Intressimäär 5,9% + 6 kuu euribor
Tagastamise lisatasu Ole võimalik sõltuvalt lepingust

LHV liising

LHV pakub liisingut era- ja äriklientidele, mis võimaldab sõiduki soetamist mugavalt ja paindlikult. LHV liisingu tingimused on kohandatavad vastavalt individuaalsetele vajadustele ja võimalustele.

Liisingusumma: Algavad 5000 eurost.

Sissemakse: Minimaalne sissemakse on 10% auto hinnast.

Intress: Intress sõltub lepingust ja 6 kuu euriborist.

Rohelise liisingu tingimused: Keskkonnasõbralikele autodele kehtivad erisoodustused ning soodusintress alates 1.95% + 6 kuu euribor.

Netosissetuleku nõue: Vähemalt 800 eurot kuus.

Liisingu taotlemiseks tuleb esitada korrektne krediidiajalugu ning vastata LHV poolt kehtestatud tingimustele.

Coop Panga autoliising

Coop Pank pakub mitmesuguseid autoliisinguvõimalusi, mis võimaldavad klientidel soetada erinevaid mootorsõidukeid vastavalt nende vajadustele. Liisingutaotluse esitamine on mugav ja vastus saadakse kiiresti, tagades sujuva protsessi sõiduki soetamiseks.

Väikeliising ja tavaline liising

Coop Panga autoliisingul on kaks põhilist liisinguvormi – väikeliising ja tavaline liising. Väikeliisingu puhul on võimalik liisida sõidukit kuni 10 000 euro väärtuses. Väikeliisingu intressimäär hakkab 8% ning liisinguperiood on 6 aastat. Tavalise liisingu puhul algab liisingusumma 5 000 eurost, intressimäär on 1,99% + 6 kuu euribor ning liisinguperiood on samuti 6 aastat.

Coop Panga autoliising pakub klientidele paindlikkust sõiduki soetamisel ning võimalust valida sobivaim liisinguvorm vastavalt nende finantsvõimalustele ja vajadustele. Mõlema liisinguvormi korral lisandub lepingutasu, mis tuleb arvestada liisingukulude hulka.

Tingimused ja vanusepiirang

Coop Panga autoliisingu taotlemiseks kehtivad teatud tingimused. Taotleja peab olema vähemalt 18-aastane Eesti kodanik või elamisloaga isik. Lisaks sõltub liisingu taotlemisel ka kliendi sissetulekust ning korrektsest krediidiajaloost. Coop Panga vanusepiirang varieerub sõltuvalt sõiduki kategooriast ja brändist, seega on oluline kontrollida konkreetse sõiduki jaoks kehtivaid vanusepiiranguid enne liisingutaotluse esitamist.

Liisinguvorm Liisingusumma Intressimäär Liisinguperiood
Väikeliising Kuni 10 000 eurot 8% 6 aastat
Tavaline liising Alates 5 000 eurost 1,99% + 6 kuu euribor 6 aastat

Luminori liising

Eestis pakub üheks autolaenu pakkujaks Luminor, mis pakub mitmesuguseid võimalusi sõiduki soetamiseks. Luminori liisingu laenusummad algavad 8000 eurost ning liisinguperiood võib olla kuni 7 aastat. Laenu intressimäär sõltub kasutatava sõiduki tüübist: standardautodele on intress 2,19%, samas kui keskkonnasõbralike autode intressimäär on 1,89%. Lisaks tuleb arvestada lepingutasuga, mis moodustab 1% laenusummast.

Luminori liisingu taotlemiseks tuleb esitada auto müügipakkumine või müügikuulutus ning viimase 6 kuu pangakonto väljavõte. Laenu suurus annab klientidele paindlikkuse ning võimaluse soetada just selline sõiduk, mis vastab nende vajadustele. Liisingu tingimused on seotud laenusumma, intressimäära ja lepingutasuga. Seega on oluline hinnata oma sissetulekut ja kindlustada, et see vastab liisingu taotlemise nõuetele.

Sissetuleku tõestamine

Luminori liisingu taotlemiseks peate tõestama, et teil on piisav sissetulek, et katta laenumaksed. Üheks viisiks sissetuleku tõestamisel on esitada viimase 6 kuu pangakonto väljavõte, mis näitab teie regulaarset sissetulekut. Pangakonto väljavõte aitab panga hinnata teie maksevõimekust ja tagab, et olete võimeline liisingumaksete korrektselt tasuma.

Kokkuvõttes pakub Luminor paindlikke ja mitmekülgseid autoliisingu võimalusi. Laenusummade ja intressimäärade mitmekesisuse tõttu võimaldab Luminor leida sobiva liisinguvõimaluse vastavalt teie finantsvõimalustele ja vajadustele.

Laenusumma Intressimäär Lepingutasu
8000 eurost 2,19% (standardautod)
1,89% (keskkonnasõbralikud autod)
1% laenusummast

Swedbanki autoliising

Swedbanki autoliising pakub soodsaid tingimusi autode finantseerimiseks ning erilisi eeliseid keskkonnasäästlike sõidukite omanikele. Minimaalne autoliisingu summa on 7 000 eurot ning intressimäär hakkab 2,29% + 6 kuu euriborist. Keskkonnasäästlike autode puhul on intressimäär veelgi soodsam – 1,49% + 6 kuu euribor. Autoliisingu periood võib ulatuda kuni 7 aastani, andes paindlikkust sõiduki kasutamisel.

Swedbanki autoliisinguga kaasneb ka eripakkumine esimesel aastal – 10% soodustus Swedbanki kaskokindlustuselt. See võib olla suureks plussiks, pakkudes täiendavat säästu autoga seotud kulude osas. Kõrghetkel tiheda liiklusega maanteedel võib kindlustus olla rahustavaks lisakaitseks, tagades turvalisuse ja meelerahu.

Swedbanki autoliisingu taotlemiseks on vaja tõendada kuusissetulekut vähemalt 700 eurot. See tagab, et liisingumaksed on teie finantsvõimekusega kooskõlas ning tagab teile stabiilse ja jätkusuutliku laenuprotsessi. Oluline on olla teadlik oma sissetulekunõuetest ja valida autoliising, mis sobib teie eelarvega.

Eelised Piirangud
– Soodsad intressimäärad – Minimaalne liisingusumma 7 000 eurot
Esimese aasta soodustus kaskokindlustuselt Sissetulekunõue vähemalt 700 eurot kuus
– Eritingimus keskkonnasäästlikele autodele

Soovitused autolaenu võrdlemiseks

Autolaenu võrdlemine on oluline samm, mis aitab leida parima pakkumise oma sõidukifinantseerimiseks. Siin on mõned soovitused, mis aitavad teil teha informeeritud otsuseid.

  1. Küsige laenupakkumine mitmelt erinevalt autolaenu pakkujalt. See võimaldab teil võrrelda erinevaid tingimusi ja leida sobivaim lahendus.
  2. Hinnake krediidi kulukuse määra. See on oluline näitaja, mis näitab teie laenu kogukulu aastas. Soovitatav on valida autolaen, mille krediidi kulukuse määr jääb alla 15% aastas.
  3. Võrrelge intressimäärasid. Erinevad autolaenu pakkujad võivad pakkuda erinevaid intressimäärasid. Oluline on leida madalaim võimalik intressimäär, mis tagab madalamad igakuised laenumaksed.
  4. Tutvuge tasude ja tingimustega. Enne autolaenu lepingu sõlmimist uurige hoolikalt kõiki tasusid, sealhulgas lepingutasusid, hilinemistasusid ja ennetähtaegse tagasimakse tasusid.

“Autolaenu võrdlemine võib võtta aega, kuid see tasub end ära. Hoolikas võrdlus aitab teil leida parima pakkumise, mis sobib teie finantsolukorraga ning tagab optimaalsed laenu tingimused.”

Autolaenu võrdlemise tabel:

Laenuandja Intressimäär Krediidi kulukuse määr Tasud ja tingimused
Inbank 5,9% + 6 kuu euribor
LHV
Coop Pank
Luminor
Swedbank

Märkus: Tabelis esitatud andmed on näidisandmed ja võivad olla muutunud. Palun kontrollige täpsemaid tingimusi enne laenu taotlemist.

Autolaenude võrdlus

Autolaenude võrdlus on oluline samm, kui soovid leida endale sobivaima ja soodsaima autolaenu. Erinevate laenukompasside ja laenupakkujate abil saad ülevaate erinevate laenuvariantide maksimaalsest laenusummast ja laenuperioodist ning võrrelda krediidi kulukuse määra. Võrdlemine aitab sul teha teadliku otsuse ning tagada, et saad parima võimaliku finantseerimislahenduse oma uue sõiduki soetamiseks.

Laenukompass on suurepärane vahend, mis võimaldab sul kiirelt ja mugavalt võrrelda erinevate laenupakkujate tingimusi. Saad sisestada enda soovitud laenusumma ja laenuperioodi ning näed kohe, millised on erinevate pakkujate intressimäärad ja krediidi kulukuse määr. Nii saad selge ülevaate sellest, milline pakkumine sobib just sinu vajadustele kõige paremini.

Alljärgnev tabel annab ülevaate erinevate autolaenude võrdlusest, võttes arvesse maksimaalset laenusummat, laenuperioodi ja krediidi kulukuse määra.

Laenukompass Maksimaalne laenusumma Laenuperiood Krediidi kulukuse määr
Inbank 30 000 eurot 2-6 aastat Alates 5,9% + 6 kuu euribor
LHV Alates 5 000 eurot 6 kuud – 6 aastat Sõltub lepingust ja 6 kuu euriborist
Coop Pank 10 000 eurot või 5 000 eurot 6 aastat 8% või 1,99% + 6 kuu euribor
Luminor Alates 8 000 eurot Kuni 7 aastat Alates 2,19% või 1,89%
Swedbank Alates 7 000 eurot Kuni 7 aastat Alates 2,29% või 1,49% + 6 kuu euribor

Kokkuvõttes on autolaenude võrdlus oluline samm sõiduki soetamisel, et leida endale parim finantseerimisvõimalus. Laenukompassi abil saad kiirelt ja mugavalt võrrelda erinevate laenupakkujate tingimusi ning teha teadliku otsuse, lähtudes oma vajadustest ja eelarvest. Tänu võrdlusele saad kindlustunde, et oled valinud endale parima autolaenu.

Mis on autoliising?

Autoliising on finantsteenuse vorm, mis võimaldab klientidel sõidukit rentida kindlaks ajaperioodiks, makstes fikseeritud kuutasu. Autoliising pakub mitmeid eeliseid, kuid ka mõningaid puudusi, mida tuleb arvesse võtta.

Liisinguperiood

Autoliisinguga seotud liisinguperiood on üks olulisi aspekte. Liisinguperioodi pikkus võib varieeruda sõltuvalt liisingupakkujast ja kliendi soovist, ulatudes tavaliselt 2 kuni 6 aastani. Pikem liisinguperiood võimaldab madalamaid igakuiseid makseid, kuid tähendab ka pikemat maksekohustust. Lühem liisinguperiood toob kaasa kõrgemad igakuised maksed, kuid sõiduki omandamine toimub kiiremini.

Liisingumaksed

Autoliisingu eeliseks on võimalus maksta sõiduki eest fikseeritud kuutasu, mis võimaldab paremini planeerida oma finantse. Liisingumaksete hulka kuuluvad tavaliselt kapitalirent, intressid, kindlustustasu ja muud võimalikud tasud. Enne liisingulepingu sõlmimist on oluline hinnata ja võrrelda erinevate pakkujate pakutavaid liisingumakseid, et leida endale sobivaim lahendus.

Kilomeetripiirang

Üks oluline aspekt autoliisinguga seotud on kilomeetripiirang. Liisingulepingus määratakse kindlaks, mitu kilomeetrit klient sõidukiga aastas läbida võib. Ületatud kilomeetrite eest võidakse nõuda lisatasu. Kilomeetripiirangu jälgimine on oluline, et vältida ootamatuid lisakulusid ja võimalikke trahve.

Liisingu eelised ja puudused

Autoliisingul on mitmeid eeliseid. See võimaldab kliendil saada uue sõiduki omanikuks ilma suure sissemakseta ja korraga suure summa väljamakset tegemata. Autoliising pakub ka paindlikkust, kuna klient saab valida erinevate liisinguperioodide ja liisingumaksete vahel vastavalt oma vajadustele ja finantsolukorrale.

Samuti tuleb arvestada autoliisinguga kaasnevate puudustega. Üks suurem puudus on pikaaegne maksekohustus. Autoliisinguga sõiduk on renditu, seega ei saa seda enne liisingu lõppemist müüa või vahetada. Lisaks peab klient jälgima kilomeetripiirangut ning kandma hooldus- ja remondikulusid. Need aspektid võivad suurendada sõiduki ülalpidamiskulusid.

Autoliisingu eelised Autoliisingu puudused
– Madalamad igakuised maksed – Pikaaegne maksekohustus
– Võimalus regulaarselt uuendada sõidukit – Sõiduki omandi puudumine
– Lihtsam ligipääs uutele sõidukitele Kilomeetripiirang
– Paindlikud liisinguperioodid ja maksetingimused – Hooldus- ja remondikulude kandmine

Autoliisingu tingimused

Autoliisingu otsimisel on oluline tutvuda erinevate tingimustega, et valida endale sobivaim võimalus. Autoliisingu tingimused hõlmavad laenusummasid, liisingutasusid, sissetulekunõudeid ja vanusepiiranguid. Siin on lühike ülevaade peamistest tingimustest, mis tuleb autoliisingut kaaludes arvesse võtta.

Laenusumma

Laenusumma määratakse vastavalt sellele, millise sõiduki soovite liisida. Erinevad pakkujad pakuvad erinevaid laenusummade vahemikke, mis võivad ulatuda näiteks 10 000 eurost kuni 50 000 euroni. Olenevalt teie finantsolukorrast ja sõiduki hinnast peaksite valima laenusumma, mis sobib teile kõige paremini.

Liisingutasu

Liisingutasud võivad erineda sõltuvalt pakkujast ja liisingulepingust. Mõnedel juhtudel võib liisingutasu olla fikseeritud summa igakuiste maksedena, samas kui teistel juhtudel võib see olla protsent laenusummast. Enne liisingulepingu sõlmimist uurige kindlasti pakkujalt liisingutasu täpset summat ja arvestage seda oma finantsplaanides.

Sissetulekunõue

Liisingu taotlemisel võidakse seada sissetulekunõue, et veenduda, et saate igakuiseid liisingumakseid maksta. Sissetulekunõue tähendab, et peate tõendama piisavat sissetulekut, mis vastab pakkujate kehtestatud miinimumnõuetele. See tagab, et teil on võime liisingumakseid regulaarselt tasuda.

Vanusepiirang

Mõned autoliisingu pakkujad võivad kehtestada vanusepiirangu, mis määratleb, kui vana saate olla, et taotleda autoliisingut. See piirang võib varieeruda sõltuvalt pakkujast ja sõiduki tüübist. Enne liisingu taotlemist kontrollige kindlasti, kas vastate vanusepiirangule, et tagada liisingutaotluse edukus.

Tingimus Selgitus
Laenusumma Määratakse vastavalt sõiduki väärtusele ja teie finantsvõimekusele.
Liisingutasu Fikseeritud summa või protsent laenusummast, mis tuleb maksta igakuiselt liisinguperioodi jooksul.
Sissetulekunõue Minimaalne sissetulek, mida taotleja peab tõestama, et tagada liisingumaksete tasumine.
Vanusepiirang Maksimaalne vanus, mis võimaldab autoliisingut taotleda.

Autolaenu eelised ja puudused

Autolaen on üks võimalus sõiduki soetamiseks, pakkudes finantseerimisvõimalust ilma suure sissemakseta. See võimaldab paindlikku kasutamist ning võib olla sobiv valik neile, kes soovivad kiiresti uue sõiduki omale saada. Autolaen võib olla atraktiivne ka nendele klientidele, kellel puudub võimalus sõidukit liisida.

Üks oluline eelis autolaenu puhul on võimalus omandada sõiduk kohe, ilma pikaajaliste liisingulepinguteta. Autolaenu abil saab sõidukit soetada kiiresti ja lihtsalt ning see võib olla hea võimalus, kui vajate sõidukit kiiresti või plaanite seda lühiajaliselt kasutada.

Samuti tasub arvestada autolaenude intressimääradega. Intressimäär võib varieeruda sõltuvalt laenuandjast ja muudest teguritest ning võib olla kõrgem või madalam võrreldes teiste finantseerimisvõimalustega. Seetõttu on oluline hoolikalt analüüsida mitmeid autolaenu pakkujaid, võrrelda intressimäärasid ning arvestada ka teiste tasude, nagu lepingutasude ja kindlustusmaksetega.

Eelised Puudused
– Kiire ja lihtne sõiduki soetamine – Pikemaajaline maksekohustus
– Võimalus omandada sõiduk kohe – Intressimäärad võivad olla kõrgemad
– Sobiv valik neile, kes ei saa sõidukit liisida – Lisatasud, nagu lepingutasud ja kindlustusmakse

Ühtlasi tasub mainida, et autolaenuga kaasneb tihti ka kaskokindlustuse vajadus. Kaskokindlustus aitab kaitsta nii laenuvõtjat kui ka laenuandjat võimalike ootamatuste eest. Kindlustusmaksete suurus sõltub sõiduki väärtusest, laenu suurusest ja muudest teguritest.

Autolaenu võib kaaluda ka tagatisega või tagatiseta kiirlaenu alternatiivina. Tagatisega kiirlaenu puhul peate esitama sõiduki kui tagatise, mis annab laenuandjale suurema kindluse. Tagatiseta kiirlaen võimaldab teil laenata sõiduki ostmiseks raha ilma tagatiseta, kuid intressimäärad võivad olla kõrgemad ja laenusummad väiksemad võrreldes autolaenudega.

“Autolaen pakub võimalust sõiduki soetamiseks ilma suure sissemakseta ja paindlikku kasutamist. Siiski tuleb arvestada pikemaajalise maksekohustusega ning intressimäärade ja kindlustusmaksete suurusega. Autolaen võib olla hea alternatiiv neile, kes soovivad sõidukit kiiresti omale saada, kuid tasub teha hoolikat uurimistööd ning võrrelda erinevaid finantseerimisvõimalusi enne otsuse langetamist.”

Järeldus

Parimate autoliisingute ja autolaenude leidmine aastal 2023 on oluline finantsotsus, mis nõuab põhjalikku uurimist ja võrdlemist. Hetkel on turul mitmeid usaldusväärseid autoliisingu pakkujaid, näiteks Inbank, LHV, Coop Pank ja Swedbank, kes pakuvad erinevaid tingimusi ja võimalusi vastavalt kliendi vajadustele.

Autoliisingu eeliseks on võimalus uuendada sõidukit regulaarselt ning paindlikud igakuised maksed. See on hea valik neile, kes soovivad pidevalt omada uut ja kaasaegset autot. Autolaen aga võimaldab sõiduki finantseerimist ilma suure sissemakseta, mis võib olla atraktiivne valik neile, kes soovivad olla sõidukist kohe omanikud.

Võrreldes erinevaid autoliisingu pakkujaid ja autolaene, on oluline hinnata tingimusi, intressimäärasid ja tasusid. Samuti tasub kaaluda sõiduki tegelikke vajadusi ja oma finantsolukorda. See aitab leida parima võimaluse vastavalt individuaalsetele vajadustele ja eesmärkidele.

Seega, olgu see autoliising või autolaen, on oluline teha põhjalik uurimistöö ja võrrelda erinevaid võimalusi enne otsuse langetamist. Parimate autoliisingute ja autolaenude leidmine aastal 2023 võimaldab realiseerida unistuse uuest sõidukist ning tagab sobiva sõidukifinantseerimise lahenduse.

Korduma kippuvad küsimused

Millised on parimad autoliisingud aastal 2023?

Parimad autoliisingud aastal 2023 sõltuvad individuaalsetest vajadustest ja finantsolukorrast. Soovitame võrrelda erinevaid autoliisingu pakkujaid ja nende tingimusi ning valida sobivaim vastavalt oma vajadustele.

Kuidas võrrelda erinevaid autoliisingu pakkumisi?

Autoliisingu pakkumiste võrdlemiseks saate kasutada autoliisingu kalkulaatoreid, mis võimaldavad võrrelda erinevate pakkujate tingimusi. Oluline on hinnata intressimäärasid, liisingusummasid, lepingutasusid ja sissetulekunõudeid ning valida sobivaim pakkumine vastavalt oma finantsvõimalustele ja vajadustele.

Millised on Inbanki autoliisingu tingimused?

Inbank pakub autoliisingut 2–6 aastaks. Autoliisingu intress hakkab 5,9% + 6 kuu euribor. Liisingusumma võib olla vahemikus 15 000 eurot kuni 30 000 eurot. Liisingulepingu sõlmimiseks peab olema vähemalt 21-aastane Eesti kodanik või elamisloaga isik, ja igakuine netosissetulek peab olema vähemalt 600 eurot. Ennetähtaegse tagastamise korral lisandub lisatasu.

Millised on LHV liisingu tingimused?

LHV pakub autoliisingut era- ja äriklientidele. Liisingusumma algab 5 000 eurost ja sissemakse peab olema vähemalt 10% auto hinnast. Liisida saab 6 kuuks kuni 6 aastaks. Intress on personaalne ning sõltub lepingust ja 6 kuu euriborist. Lisaks on LHV-l eritingimused keskkonnasõbralikele autodele, kus soodusintress hakkab 1,95% + 6 kuu euribor. Liisingu taotlemiseks peab olema vähemalt 800-eurone netosissetulek ning korrektne krediidiajalugu.

Millised on Coop Panga autoliisingu tingimused?

Coop Pank pakub autoliisingut erinevatele mootorsõidukitele. Liisingu taotlemine on mugav ning vastus saadakse kiiresti. Coop Panga autoliisingul on kaks erinevat liisinguvormi – väikeliising ja tavaline liising. Väikeliisingu puhul on liisingusumma kuni 10 000 eurot, intress hakkab 8% ning liisinguperiood on 6 aastat. Tavalise liisingu puhul on liisingusumma alates 5 000 eurost, intressimäär on 1,99% + 6 kuu euribor ning liisinguperiood on 6 aastat. Mõlemale liisinguvormile lisandub lepingutasu.

Millised on Luminori liisingu tingimused?

Luminori liisingu laenusumma algab 8 000 eurost. Liisinguperiood on kuni 7 aastat. Intress hakkab 2,19% standardautode ning 1,89% keskkonnasõbralike autode puhul. Lepingutasu on 1% laenusummast. Laenu taotlemisel tuleb esitada auto müügipakkumine või müügikuulutus ning viimase 6 kuu pangakonto väljavõte.

Millised on Swedbanki autoliisingu tingimused?

Swedbanki autoliisingul on soodsad tingimused ning eritingimused keskkonnasäästlikele sõidukitele. Autoliisingu minimaalne summa on 7 000 eurot ning intressimäär hakkab 2,29% + 6 kuu euribor. Keskkonnasäästlike autode liisingu intress on 1,49% + 6 kuu euribor. Liisinguperiood on kuni 7 aastat. Lepingutasu on 1,5% laenusummast. Esimesel aastal on võimalik saada 10% soodustust Swedbanki kaskokindlustuselt. Sissetulekunõue on vähemalt 700 eurot kuus.

Kuidas võrrelda autolaene?

Autolaenude võrdlemiseks soovitame küsida laenupakkumine vähemalt kolmelt erinevalt autolaenu pakkujalt. Lisaks autoliisingule võib kaaluda ka väikelaene, kuid tuleb jälgida krediidi kulukuse määra, mida soovitatakse hoida alla 15% aastas. Oluline on hinnata kõiki tasusid ja tingimusi ning võrrelda intressimäärasid erinevate pakkujate vahel.

Kuidas võrrelda autolaene?

Autolaenude võrdlus annab hea ülevaate autolaenude turust ning võimaldab leida kiirelt sobiva ja soodsa autolaenu. Laenuperioodi ja laenusummaga seotuna võib krediidi kulukuse määr kõikuda, seega tasub kasutada võrdlustööriistu ja külastada laenupakkujate veebilehti.

Mis on autoliising?

Autoliising on finantsteenuse vorm, kus klient rendib sõiduki kindlaks ajaperioodiks, makstes fikseeritud kuutasu. Autoliising pakub paindlikkust ja võimalust regulaarselt uuendada sõidukit. Liisinguga kaasnevad väiksemad igakuised maksed, kuid ka pikaaegne maksekohustus ning sõiduki omandi puudumine. Kilomeetripiirang ja hooldus- ning remondikulud on samuti olulised aspektid, millele tuleb tähelepanu pöörata.

Millised on autoliisingu tingimused?

Autoliisingu tingimused hõlmavad laenusummasid, liisingutasusid, sissetulekunõudeid ja vanusepiiranguid. Liisingutooteid saab valida vastavalt oma finantsvõimalustele ja vajadustele. Lisaks sõltuvalt lepingust võib olla võimalus sõiduk tagasi anda pärast liisinguperioodi lõppu.

Millised on autolaenu eelised ja puudused?

Autolaen võimaldab sõiduki finantseerimist ilma suure sissemakseta ning paindlikku kasutamist. Sõiduki hankimiseks võib kasutada ka tagatisega või tagatiseta kiirlaenu. Oluline on hinnata intressimäärasid ja kaskokindlustuse vajadust. Autolaenud võivad olla soodsamad kui autoliisingud, kuid on oluline võrrelda erinevaid võimalusi ja leida endale sobivaim finantseerimisvalik.